Senja kommune Gibostad Skole

Tilkallingsvikarer ved Gibostad skole

Gibostad skole er en 1.-10. skole med 74 elever. Skolen har ca. 10 årsverk fordelt på dyktige ansatte ved skolen. I tillegg har vi fulltids SFO. Skolen ligger på ord-Senja med ca. 30 min kjøring til kommunesenteret på Finnsnes.

Skolebygget ligger i naturskjønne omgivelser med nærhet til skog og mark og flotte turmuligheter både sommer som vinter. Skolen har et stort uteområde som brukes aktivt alle årstider. Skolen har kombinasjonsbibliotek som fungerer som folkebibliotek og skolebibliotek. Elevenes læringsmiljø og lesing er viktige satsingsområder for skolen. Småtrinnet har uteskole hver uke. Som en del av HOPP-prosjektet tilbyr skolen frukt hver dag og jevnlig lunsj til elevene på 1-10.trinn. Alle elever på barneskolen har lærebrett (IPAD) og elever på ungdomsskolen har PC som arbeidsverktøy.

Gibostad skole har behov for tilkallingsvikarer for skoleåret 2023/2024 Dette gjelder både lærervikarer og assistenter i skole og SFO.

Arbeidsoppgaver

Det er behov for tilkallingsvikarer som kan stille opp på kort varsel i både kortere og lengre perioder. Arbeidsavtalene kan variere fra enkeltdager til flere uker. Tilsetting vil gjøres fortløpende.

 Personlige egenskaper

Søkere må trives å jobbe med barn og unge og være god på relasjonsbygging. Du må videre være en god og tydelig rollemodell for elevene. Det legges vekt på egnethet, samarbeidsevne, lojalitet, evne til å arbeide selvstendig og ta ansvar. Du må videre være fleksibel og løsningsorientert. Erfaring fra skole er ønskelig, men er ingen krav.

For stillingen gjelder

Interesserte søkere må angi periode de er disponibel for arbeid. Opplæring vil bli gitt. Politiattest må fremlegges ved tiltredelse. Lønn etter avtale og kvalifikasjoner.

Søk enten elektronisk eller ta direkte kontakt pr. telefon eller epost. Tilsetting vil gjøres fortløpende.

 

Velkommen som søker til Gibostad skole!

Del på:

Kontaktpersoner:

Marita Konradsen

mob: +47 99725320

Tonje Sørensen

mob: +47 41317591

Adresse:

Lysnesveien 28 9372 Gibostad

Kart: